Er du designer?

Vil du:
– Ha et fysisk sted å selge produktene dine, hvor kundene kan se og ta på eller prøve det du lager?

– Selge produktenen dine i Sukkers nettbutikk

– Være del av et kreativt fellesskap, hvor vi utveksler ideer og inspirerer hverandre?

– Bidra til å videreutvikle Sukker, som etter over ti år er nærmest blitt en kulturinstitusjon på Bakklandet i Trondheim?

– Ha tilgang til et lite lokale på Bakklandet, hvor du kan invitere til små arrangementer på kveldstid?

Ja, det stemmer – Sukker har plass til nye designere!

Vi er interessert i å komme i kontakt med designere der ute som lager noe fint, søtt, kult, unikt, spesielt osv. hjemme i stua si, eller på verkstedet sitt. Kvalitetsprodukter som står ut fra mengden. Noe man ikke finner overalt. Vi er ute deg som er designstudent, kunsthåndtverker, selvlært designer, og dere som måtte befinne dere der i mellom. Alle sjangre og bakgrunner er interessante, gutter og jenter.
Vi består for øyeblikket av 10 designere som lager klær til voksne og barn, malerier, vesker, smykker, puter, bilder, grafikk, keramikk, lamper, lysestaker og mer til. Vi søker særlig deg som holder på med foto, grafikk, klær eller keramikk, men alt som er unikt og av høy kvalitet er av stor interesse for oss. Kundene våre ønsker seg også flere produkter til menn. Så om du lager noe kult til gutta – send oss en mail.

Så hvordan tar vi inn nye medlemmer?

Første steg på veien er å sende en e-post til hei@sukkerdesign.no der du forteller litt om deg selv og legger ved bilder. Bilder er viktig! Deretter tar vi kontakt. Dersom produktene er interessante, inviterer vi til et uformelt møte for å se om vi er en god match. Vi treffes gjerne på en av kafeene på Bakklandet eller i butikken. Hvis vi begge synes vi passer sammen, blir du medlem!

Litt generell og praktisk info

Vi er organisert som en forening der fire av oss sitter i et styre. Vårt ansikt utad er butikken, mens innad er vi en fin gjeng der vi kan utveksle ideer og være til inspirasjon for hverandre. Omtrent en gang i måneden møtes vi hjemme hos en av oss eller i butikken for å organisere og diskutere alt mulig rart.
Medlemmene lager veldig forskjellige ting. Derfor varierer det også veldig hvor ofte hver enkelt kommer med nye varer, og ikke minst hvor mange av hver ting. Dette er opp til hver enkelt, men husk at nyheter selger!
Som medlem i Sukker er man også medansvarlig for å drive butikken. Man står i butikken, som regel en gang i måneden. Hvert medlem betaler også 700 kroner i måneden og 10% av eget salg i medlemsavgift. Disse pengene går til husleie, strøm, butikkinnredning, rekvisita (poser, innpakningspapir etc), leie av kortterminal og ellers det vi trenger i butikken.

Så, hva tror du? Bli med, da! Ta kontakt hvis du har spørsmål:

hei@sukkerdesign.no

Velkommen inn i butikken vår på Bakklandet